Foto-impressie en interview bij regionale omroep XON van het succesvol en druk bezocht Pasar Malam zaterdag 24-08-2024

De Pasar Malam georganiseerd door Stichting Ana Upu in samenwerking met Gemeente Ede op het Stadspark in Ede-Centrum  is succesvol verlopen. De Pasar Malam werd druk bezocht. Er was een varieteit aan food en non-food kraampjes. Men kon zich qua eten tegoed doen aan  heerlijk oosters eten.

Mede door de twee geweldige bandformaties de band Relight en Sound of Njoy  werd het een gezellige en sfeervolle dag. De muziek (lagu2 , engelstalig en soul) werkte aanstekelijk, want de voetjes van het talrijke publiek  gingen regelmatig van de vloer. 

Als kers op de taart werd het publiek getracteerd op Molukse culturele dansen van de groep Nusa Ina uit Barneveld (in het bijzijn van de Heidekoningin en haar gevolg) en een bijzondere en kleurrijke modeshow  door voornamelijk  charmante Molukse vrouwen, in tradioneel Moluks klederdracht,  gepresenteerd door Tineke Lawalata uit Lunteren. 
Gezien de weersverwachtingen (regen en onweer) moest helaas op last van de gemeente Ede de Pasar om 18.00 uur voortijdig beeindigd worden. 

We willen hierbij de werkgroep van Stichting Ana Upu  met Gita Wattilete , Daniella Loppies , Simon Pattinasarany en natuurlijk onze lady speaker Joanne Titaley  complimenteren met dit succes.   Mede door hun tomenloze inzet tijdens de voorbereidingen kon dit evenement plaatsvinden.  Natuurlijk kon dit ook niet zonder de hulp van de vele vijwilligers. die door middel van  hand- en spandiensten  heel  veel werk hebben verricht. Eveneens ook heel veel dank aan de hulpdiensten zoals het Rode Kruis en de mensen van de Security.  Chapeau !!!.

Mede door dit succes hopen we dat de Pasar Malam  ook volgend jaar (2025) weer gaat plaatsvinden. 

Klik hier voor een uitgebreide foto-impressie  van de geslaagde Pasar Malam.

Via de regional omroep XON ook een interview te zien met een  van de organisatoren Joanne Titaley.
Kijk hier naar de uitzending  van XON.a