PUB Quiz maandag 17 juni 2024 bij Ana Upu

MAANDAG 27 JUNI PUBQUIZ

Zin in een leuke en gezellige avond waar je met een team de competitie aangaat met andere teams? Kom dan naar de Pubquiz. Een avondje je hersens kraken met algemene vragen, vragen over kunstschilders, rekenvragen of vragen over eten en drinken. Toets je kennis in teams van 3 tot 4 mensen en je gaat gezamenlijk de verschillende vragen beantwoorden.


 Kijk of het je lukt om op het juiste moment het juiste antwoord naar boven te halen of steek wat op van de informatie die je krijgt. De pubquizmaster leid je door de vragenrondes. Na elke ronde beoordeelt een jurylid de vragen, met op het laatst een winnend team.

 

Deze pubquiz is op maandag 17 juni en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is Stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. 

 

 

 

 

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

Meditterane aardappelschotel

Bietenstamppot

Tortellini

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 16 juni

 

Jeu de boules

Bij mooi weer spelen we jeu de boules op de banen bij de Schaepman in Lunteren. Woensdag 12 juni en vanwege een infomarkt volgende week kunnen we op dinsdag 18 juni jeu de boulen.

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.