Start Zomeractiviteiten Stuif Es In maandag 15 juli 2024 met workshop Drumble Dance

 

In de zomermaanden organiseren we 6 weken lang activiteiten op de maandagavond. Op maandag 15 juli is de aftrap met een workshop Drumble Dance. Let op, er is plek voor 20 personen. Vooraf opgeven is daarom nodig. Dat kan via het emailadres info@mantelzorgtrefpunt.nl.

 

Drumble Dance is een combinatie van drummen op grote fitnessballen en daarbij dansen op muziek. Het maakt je vrolijk en energiek en het is bovendien geschikt voor alle leeftijden. Drumble Dance is goed voor de conditie en voor de motoriek. Docent Arjon kiest voor zijn workshops opzwepende muziek en past deze aan de mogelijkheden van de deelnemers aan. Drumble Dance is op maandag 15 juli en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. 

 

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

 

Lente stamppot met spekjes     (groene kool, prei, wortel)

Paella met kip

Andijviestamppot met spekjes

 

Graag tot ziens bij één van onze komende activiteiten.