Vorige slide
Volgende slide

 Stichting Ana Upu

“Omzien naar elkaar , voor elkaar zorgen, eigen kracht en verbinding”.

Stichting Ana Upu is in juli 2006 ontstaan als doorstart van Stichting Ina Ama. De Molukse inwoners van Lunteren, Ede en omstreken vormen de “Molukse gemeenschap” in de gemeente Ede. Stichting Ana Upu heeft samen met de Molukse kerkelijke en maatschappelijke organisaties in Lunteren een belangrijke rol bij het bewaren en verder vormgeven van de Molukse cultuur en identiteit. 

We organiseren activiteiten voor de jeugd, jongeren, volwassenen en ouderen om de sociale samenhang 
van de Molukse gemeenschap in stand te houden en te verbeteren.Om de relatie met de omringende Nederlandse samenleving te bevorderen zijn deze activiteiten voor iedereen toegankelijk en niet alleen specifiek voor de Molukse gemeenschap.

U bent allen van harte welkom!!

Laatste nieuws

Uitgelicht

Mededeling voorlopige stop 
(eenmalig verhuur)

Na de sluiting in maart in verband met de Coronavirus/Covid-19 mogen we vanaf 1 juni 2020 weer opengaan voor bezoekers. We hebben uiteindelijk besloten voor een beperkte openstelling voor de vaste activiteiten en de vaste huurders. Om de corona-maatregelen te handhaven geeft het extra werkdruk voor onze vrijwilligers. Hierdoor kan de veiligheid van de bezoekers niet worden gegarandeerd. De rest van het jaar worden de ruimtes ook niet verhuurd aan derden.
We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie.
 
Lees verder………