Jeugd & Jongeren

Ede Doet

Twee keer per jaar ontvangen de bewoners van gemeente Ede een cheque van “Ede Doet” .
Deze cheques kunnen via de website ededoet.nl van “Ede Doet” geactiveerd en gedoneerd worden aan een initiatief om je eigen buurt beter, mooier of leuker te maken.
De werkgroep die ieder jaar bij Ana Upu de jeugdactiviteiten organiseert maakt hier dankbaar gebruik van en zamelt op een actieve manier de waarde cheques van Ede Doet in. 
Ze organiseren  hiermee ieder jaar op een succesvolle manier  de activiteiten 
Summer Kick Off Party, Halloween- en Sinter-klaasfeest. Mocht u in 2021 de waarde cheques weer in de bus ontvangen, neem dan gerust contact op met de werkgroep.

Contactpersoon: Gita Wattilete email: 
gitawattilete@hotmail.com  

Koningsdag 27 april 2021

 Voor de kinderen van 4 t/m 11 jaar heeft Werkgroep Kinderactiviteiten een sport- en spel middagje georganiseerd met als afsluiting patatjes! Een leuke club kids bij elkaar die zich goed vermaakt hebben! In het filmpje een compilatie van deze gezellige middag.
Klik hier voor het filmpje

Summer Kick-Off Party

Om het begin van de zomervakantie te vieren wordt ieder jaar voor de kinderen uit de buurt , Molukse en Nederlandse kinderen , een Sport & Speldag georganiseerd. 
Deze activiteit  wordt afgesloten met een warme maaltijd en een gezellig samenzijn., waarbij jong en oud kan deelnemen. Een impressie van de activiteit bij Ana Upu in 2018 was te zien bi
Ede  Doet TV .
Klik hier voor de uitzending.

Sinterklaasfeest

Ieder jaar in november bezoekt Sinterklaas en zijn Pieten Ana Upu. In het voorprogramma kunnen de kinderen zich tegoed doen aan spelletjes en het zingen van Sinterklaasliedjes. Natuurlijk ontbreken de lekkere hapjes, pepernoten en de nodige snoepgoed niet. In het bijzijn van (groot)ouders , andere familieleden en vrienden ontvangen de kinderen aan het eind van het programma van Sinterklaas hun lang ver-wachte cadeautjes.  Klik hier voor een foto-impressie. 


Halloween Trick or Treat

Midden oktober vindt bij Ana Upu het jaarlijkse “Trick or Treat” Halloweenfeest voor de kinderen plaats. De kinderen komen elk jaar weer met verschillende creatieve Halloweenoutfits. Gezien de grote opkomst kijken de kinderen er elkaar jaar weer naar uit.

 Nieuwe speeltuin en ontmoetingsplek
Molukse wijk Lunteren  

Voor meer informatie klik hier naar de pagina van de
Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren