Even voorstellen .. 

  • Wij zijn de leden van de nieuwe werkgroep van Stichting Ana-Upu: Leefbaarheid Molukse wijk Lunteren. 

Waar staan wij voor? 

  • We willen de leefbaarheid en saamhorigheid in de Molukse wijk verbeteren en zullen hiervoor projecten gaan opstarten. Dit zal gaan vanuit Stichting Ana-Upu en er zullen korte lijnen zijn met het Moluks Platform/wijkraad. 

Projecten.

  • We hebben al wat ideeën op de planning staan, maar ons eerste project zal volledig onze aandacht hebben. Zie onze volgende post wat dit project inhoudt.
  • Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media.

Vragen?

  • Zijn er vragen of heeft u misschien wel ideeën om de leefbaarheid in onze wijk te verbeteren, mail ons gerust. Ons e-mail adres is: werkgroep_lmwl@hotmail.com 

Groeten,

Werkgroep Leefbaarheid Molukse wijk Lunteren 

Shagiva, Lotje, Danny, Erik en Gita 

5 oktober 2022

Berichtje namens Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren:

Sinds begin dit jaar zijn we bezig om het totaalbedrag, van ongeveer €24.000,00, voor de vernieuwde speeltuin / ontmoetingsplek bij elkaar te krijgen.nDoor middel van subsidies van de Gemeente Ede, Stichting Idee in Uitvoering en de Postcode Loterij Buurtfonds en financiële bijdragen van (buurt)bewoners zijn wij al heel ver gekomen richting het streefbedrag.

Om de laatste €5.329,- op te halen, organiseerden we, samen met Sportservice Ede, afgelopen vrijdag 30 september een sponsorloop.

Het was een geslaagde avond. Met 14 deelnemers is een totaalbedrag van €3495,80 opgehaald. Nogmaals dank aan alle deelnemers voor hun inzet en alle sponsors voor hun geweldige bedragen!

Ook willen wij de overige sponsoren bedanken voor hun bijdrage: De Boomgaard Groente & Fruit speciaalzaak, Jumbo Zevenaar – Jan Heemskerk & Slachterij en landwinkel Visser BV! Maar ook de Ede Doet cheques doen het nog steeds heel goed. Deze blijven binnenstromen vanuit alle hoeken. Hier zijn wij heel dankbaar voor, want dankzij deze cheques en het geweldige bedrag wat we hebben opgehaald met de sponsorloop kunnen wij u meedelen dat we het totaalbedrag hebben gehaald! Volgend (voor)jaar zal er een nieuwe speeltuin / ontmoetingsplek komen!

Aan een ieder die ons hierin heeft gesteund: NOGMAALS ONZE DANK!

Er zal tegen de tijd dat de speeltuin/ontmoetingsplek af is een grote opening komen. Houd onze socials in de gaten voor de ontwikkelingen. En omdat we de Ede Doet cheques altijd kunnen gebruiken, ontvangen wij ze nog steeds heel graag! Tot 22 oktober a.s. kunt u deze nog activeren.

Namens Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren

Sponsorloop

31 augustus 2022  We hebben €5000,00 ontvangen als subsidie voor ons #projectspeeltuin, van @postcodeloterijbuurtfonds ! Nogmaals dank daarvoor  De afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten, want achter de schermen zijn we nog druk bezig met geld inzamelen. We zijn al aardig op weg, dankzij: - Gemeente Ede - Ede Doet cheques - Stichting Idee in Uitvoering - Bijdrage van familie Pesulima Lunteren/ Ede/Vleuten/Nieuwegein - En nu ook Postcodeloterij Buurtfonds Hier zijn we heel dankbaar voor! Maar we zijn er nog niet.. We hebben nog een bedrag nodig van: €8.194,00 !! Kunt / wilt u ons helpen, zodat we dit jaar nog het totaalbedrag bij elkaar hebben en we volgend jaar een “nieuwe” speeltuin/ontmoetingsplek hebben voor jong & oud?! Hiervoor willen wij alvast uw aandacht vragen voor de 2e ronde van de Ede-Doet cheques. Deze vallen medio september weer in de bus, dus mocht u daar niets mee doen, dan ontvangen wij deze graag. Zodat we het bedrag kunnen aanvullen!  BEDANKT ALVAST!!! Ook organiseren we op vrijdag 30 september 2022 een sponsorloop, in samenwerking met Sportservice Ede, ten behoeve van #projectspeeltuin. Hierover volgt binnenkort meer informatie, maar zet deze datum alvast in uw agenda: - Vrijdag 30 september vanaf 16:30 uur incl. een hapje & drankje voor kleine bedragen. Hopelijk tot dan!

EDEDOETCHEQUES

Lunteren, 22 september 2022 Het is weer zover, de laatste ronde van de Ede Doet cheques vallen een dezer dagen weer op uw deurmat!En mocht u er niks mee doen .. wij ontvangen graag de activeringscode! Zoals u misschien al eerder voorbij heeft zien komen zijn we al een jaar bezig met #projectspeeltuin. Een bestaande speeltuin willen we veranderen in een ontmoetingsplek voor jong & oud. En .. we zijn er bijna ! We hoeven nog maar iets minder dan €5000,00! Helpt u ons mee om het laatste geld binnen te halen ?! Volgende week vrijdag 30 september staat ook nog de sponsorloop op de planning, daarmee hopen we ook wat geld in te zamelen. Wie maakt ons los? Alle beetjes helpen & zijn zeer welkom! Alvast bedankt Namens Gita, Shagiva, Lotje, Danny & Erik Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren

Speeltuin opruimdag

30 oktober 2021 Houdt onze social media in de gaten en volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven. Vandaag was het zover, onze “speeltuin-opruimdag”. Helaas werkte het weer niet mee, maar dat hield ons niet tegen om tòch om 08:30u aan de slag te gaan! Met 14 man sterk hebben we binnen drie uurtjes het (hardnekkige) onkruid in de speeltuin aangepakt! Wat een topresultaat! Bedankt voor jullie hulp, dit wordt echt gewaardeerd! Tijdens het “werken” zijn er al ideeën uitgewisseld voor een lente-editie, dus stay tuned! 

Project Speeltuin

Waarom? Er zijn in de afgelopen jaren veel nieuwe gezinnen bijgekomen met daarbij ook veel kleine kinderen. Hoe leuk zou het zijn als de kinderen ook weer lekker zouden kunnen spelen in de speeltuin. Omdat deze speeltuin aardig aan vervanging toe is, zetten wij ons in om hier weer iets moois van te maken. Maar .. dit kunnen èn willen wij niet alleen doen. Daar hebben wij u bij nodig, maar voornamelijk ook alle kinderen! Want zij zijn de toekomst en zij weten wat zij graag zouden willen zien in een speeltuin. Hoe wij dit gaan aanpakken, hoort u binnenkort ..