Geslaagd Moluks Nieuwjaarsfeest "Pesta kain Merah Kebaja Merah" bij Ana Upu.

Het Moluks Nieuwjaarsfeest “Pesta Kain Merah Kebaja Merah” bij Ana Upu op zaterdag 28 januari 2023 werd een succes.  Er was veel publiek op het feest afgekomen, gekleed in het rood (merah) of met een “touch of red” .

 

Na het gebed door ds. Michael Patawala begon het feest traditioneel onder leiding van Onggo Titaley met de katredji (Molukse reidans).Verder was er een line dance demonstratie van de groep van de Ericahorst uit Ede.  Het  publiek kon aansluitend onder hun leiding ook meedoen aan de line dance.  Joanne Titaley deed op een leuke en ludieke manier de presentatie van de bingo en de loterij. Er waren ook spontane en mooie zangoptredens van Shireen Sauer en Jansje Matulessy. De avond werd traditioneel afgesloten met het lied “Gandong e” . Het feest was  geslaagd mede door de geweldige band “Njoy”, die met hun aanstekelijke muziek en grooves het feest compleet maakte.  De dansvloer werd de hele avond volop bezet. 

 

 

 De organisatie en de  vrijwilligers willen we hartelijk bedanken voor hun inzet en inspanningen om het feest mogelijk te maken. Amato en tot volgend jaar !!

 

 

Klik hier voor een foto-impressie van het succesvolle feest.