Activiteit Stuif Es In "Wandeling Tegelroute Lunteren" Ana Upu ism Mantelzorgtrefpunt maandag 15 augustus 2022

Wist je dat er inmiddels 58 tegelafbeeldingen verspreid in Lunteren zijn? En ken  je het verhaal achter deze afbeeldingen?

In 2010 ontstond vanuit een groep kunstenaars het idee om een speciale ‘Tegelroute Lunteren’ te ontwikkelen. In nauwe samenwerking met het Nederlands Tegelmuseum Otterlo en in overleg met de Dorpsraad zijn er tegeltableaus gerealiseerd. De tegelroute voert u langs de tegelafbeeldingen.

Trek op maandag je wandelschoenen aan en ga mee op pad langs de tegelroute. Cor van Soest zal ons langs de route begeleiden en meer over de tegels vertellen. Startpunt is vanaf stichting Ana Upu. De heenweg is ongeveer 1,5 km. Na een koffiepauze bij het Westhoffhuis is het weer 1,5 km terug naar stichting Ana Upu.

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Je krijgt 1 kopje koffie of thee in het Westhoffhuis met appeltaart. Wil je mee eten in Ana Upu? Vanaf 18.15 uur kun je tegen betaling van € 5,00 op deze avond mee eten. Op het menu staat mediterrane aardappelschotel met gehaktballetjes van de Boomgaard. Tot uiterlijk vrijdag kun jij je daarvoor opgeven.
 Startpunt is stichting Ana Upu aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 16.
Wil je deelnemen aan deze wandeling, geef je dan vooraf op. Er is plek voor 20 wandelaars.
Je kunt mailen naar info@ana-upu.nl of info@manelzorgtrefpunt.nl.