MAANDAG 7 AUGUSTUS SHIRT BATIKKEN

Tie Dye betekent vrij vertaald ‘vastgebonden kleuren’. Dit houdt in dat je een kledingstuk of delen er van bij elkaar bindt, om het vervolgens te kleuren. Wanneer je het kledingstuk weer uitpakt, is het op de plekken waar je hem had vastgebonden minder gekleurd dan op losse delen, en dit geeft een gaaf effect van kleurverloop. Tie dye is een ander woord voor wat wij wel kennen als batikken. Op maandag, 7 augustus is er de workshop shirt batikken en dat duurt van 19.30 tot 21.00 uur.

Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Deze zomeractiviteit wordt gezamenlijk georganiseerd voor belangstellenden door de stichtingen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl.

Let op, wil je deelnemen aan deze workshop, dan kun je je tot uiterlijk maandagochtend 12.00 uur opgeven. Geef je shirtmaart (s, m, l, xl…) door.

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

Mexicaanse schotel met rijst

Zomerstamppot

Bruine bonenschotel

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 3 augustus.

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.