MAANDAG 6 februari 2023


THEMABIJEENKOMST MANTELZORG EN OMGAAN MET CONFLICTEN 

Wat nu als het tussen jou, de mantelzorger, en degene waarvoor je zorgt, een familielid of thuiszorg botst. Dat geeft veel onrust en spanning. Ook krijg je in het dagelijkse leven wel eens te maken met conflicten. Hoe herken je een conflict, hoe ga je er mee om en wat kun je hieraan doen. Op maandag 6 februari ben je welkom om interactief met elkaar in spelvorm en met rollenspellen aan de slag te gaan met het omgaan met conflicten.

Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen.

De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. De Locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16
in Lunteren. Voor informatie: info@mantelzorgtrefpunt.nl

Stuif Es In: maandag, 13 februari 2023

 INFORMATIEAVOND IEMAND MET PSYCHISCHE PROBLEMEN IN JE LEVEN

Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het overkomt maar ook naastbetrokkenen kan het veel spanning opleveren. Daarom is er op 13 februari een informatieavond. Vaak ervaren naastbetrokkenen gevoelens van verdriet, machteloosheid, schuld, onbegrip, eenzaamheid, schaamte en soms ook conflicten. Het gedrag van iemand met psychische problemen roept vaak veel vragen op. Soms vragen naastbetrokkenen zich af hoe ze het beste om kunnen gaan met moeilijke situaties of ervaren zij zich overbelast door de situatie.

Wat maakt zorgen voor iemand met een psychisch probleem vaak zo zwaar? Hierover gaan wij graag tijdens deze avond met je in gesprek. De avond wordt verzorgd door Hanny van Aaken van Pro Persona Connect.

Deze informatieavond is op maandag 13 februari en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur ben je welkom en de toegang is gratis. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren.

De Activiteiten Stuif Es In is een samenwerkingsverband tussen de stichtingen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl. Een avond waar je iets nieuws leert, informatie krijgt, kennis opdoet,
creatief bezig bent of ontspant bij muziek. 


Meer informatie via info@mantelzorgtrefpunt.nl of 06-21985859