Elke vierde woensdag van de maand is er Mantelzorgtrefpunt Lunteren bij stichting Ana Upu. Op een Mantelzorgtrefpunt deel je jouw ervaringen over mantelzorgen en wat het zorgen voor de ander voor jou betekent. De bezoekers weten uit eigen ervaring wat dit met zich meebrengt. Je krijgt begrip en erkenning en je deelt tips met elkaar. Er is professionele begeleiding aanwezig.

Eén van de onderwerpen waarover we praten is bijvoorbeeld over de zorgen die je hebt. Als je mantelzorger bent, staat je hoofd nooit stil. Gedachten die maar door blijven razen. Bezorgd of het thuis wel goed gaat tijdens je afwezigheid. Het nog te doen lijstje dat op je ligt te wachten. Dezelfde gevoelens en problemen herhalen in je hoofd. Zodra je eenmaal begint met piekeren, is er geen stoppen meer aan. De knop gaat aan, de gedachten blijven komen en de uitknop is nergens te vinden. Wat kun je doen om hier beter mee om te gaan?

Op woensdag 22 maart ben je vanaf 19.00 uur welkom. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. De locatie is stichting Ana Upu, V.d. Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Wil je vooraf informatie over het Mantelzorgtrefpunt of kennismaken, dan kun je mailen naar info@mantelzorgtrefpunt.nl of bellen naar telefoon 06-21985859.

 

Ken je mensen uit je omgeving waarvoor het Mantelzorgtrefpunt geschikt is? Laat het dan weten. Wij kunnen ook contact opnemen. In de bijlage vind je het affiche van de komende Mantelzorgtrefpunt.

Mantelzorgtrefpunten in Ede en Lunteren

Hieronder vind je een overzicht van de Mantelzorgtrefpunten van deze maand.

Mantelzorgtrefpunt

Locatie

Datum en tijd

Lunteren

Stichting Ana Upu

V.d. Duyn van Maasdamstraat 16

In Lunteren

Woensdag 22 maart

Inloop vanaf 19.00

Duur 19.30-21.00

Ede-Zuid

Buurthuis De Meerpaal

Industrielaan 1 in Ede

Donderdag 23 maart

Inloop vanaf 13.00

Duur 13.30-15.30

Ede Centraal

Servicepunt Bunschoterhof

Bunschoterhof 10 in Ede

Vrijdag  24 maart

Inloop vanaf 9.30

Duur 10.00-11.30

Veldhuizen-Kernhem

Wijkcentrum De Velder

Munnikenhof 17 in Ede

Dinsdag 28 maart

Inloop vanaf 13.30

Duur 14.00-16.00

 

Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Agnes Lagerweij

Stichting Mantelzorgtrefpunt.nl