Bericht Webshop "Ede doet mee!"


Stichting Ana Upu ontving als aanbieder van de Webshop Ede doet mee! een bericht .
Het bericht van de Webshop Ede Doet mee ! geven we onderstaand in verkorte versie weer. 
Stichting Ana Upu heeft als aanbieder 2 activiteiten :
– Huiskamer Tenang Senang
– Bewegen met Plezier in samenwerking met Sportservice Ede.
 

De Webshop Ede Doet mee! is een regeling voor mensen cq gezinnen met een minimuminkomen .
————————————————————————————————————————–

Beste aanbieder in onze webshop Ede doet mee!,

Zoals ieder jaar krijgt u in december een mail van ons waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het volgende jaar.

In 2024 blijven we nog werken met de huidige webshop. Zoals we u eerder al berichtten, vindt op dit moment een onderzoek plaats hoe wij vanaf 1 januari 2025 onze meedoenregelingen vorm gaan geven. We zijn ons nu aan het oriënteren op een stadspas, wellicht in combinatie met een webshop. In de loop van 2024 zal er meer duidelijkheid komen. We houden u op de hoogte.

 

Terugblik 2023

Voor wat betreft resterende tegoeden van inwoners handelen wij net zo als in voorgaande jaren. Inwoners met een meedoentegoed voor 2023, kunnen dit tot en met 31 december 2023 nog besteden op Ede doet mee!. Alle restanttegoeden van 2023 verwijderen wij per 1 januari 2024 uit de webshop Ede doet mee!.

 

Tegoeden 2024

Begin januari 2024 kunnen inwoners opnieuw een tegoed aanvragen voor de regelingen Meer Kinderen Meedoen en Meer Volwassenen Meedoen. In de tweede helft van januari maken wij een begin met het klaarzetten van de eerste nieuwe tegoeden voor inwoners in onze webshop Ede doet mee! Vanaf 1 februari 2024 kunnen inwoners via de webshop weer bij u bestellen. In de praktijk betekent dit, dat u in januari geen bestellingen krijgt.

 

Wijzigingen 2024

  • Met ingang van 2024 gaat het tegoed voor volwassen en kinderen omhoog naar € 225 per persoon.
  • De regeling Meer Kinderen Meedoen gaat vanaf 1 januari 2024 ook gelden voor kinderen van 4 en 5 jaar. Wellicht kunt u uw aanbod hierop aanpassen?

    Op https://ededoetmee.nl/uitleg-aanbieders-page kunt u nog eens nalezen hoe de webshop werkt en wat de spelregels zijn. Heeft u vragen, tips/ideeën, verbeterpunten, ervaart u problemen of wilt u overleggen? Laat het ons gerust weten. Wij helpen u graag.

Wij wensen u veel succes bij de uitoefening van uw activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Herma Wagensveld 
adviseur communicatie Sociaal Domein bij afdeling Ontwikkeling & Kwaliteit – gemeente Ede

Mieke Sanders

contentbeheerder bij afdeling Ontwikkeling & Kwaliteit – gemeente Ede