Bezoek CHE studenten aan Koersbalgroep Ana Upu donderdag 9 september 2021

Op donderdag 9 september 2021 kreeg de Koersbalgroep Ana Upu bezoek van een groep studenten van de Christelijke Hogeschool Ede. In het kader van hun introductieweek van de opleiding Social Work bezochten ze tijdens de introductie-week verschillende organisaties. 

Na de koffie/thee en het welkomstwoord werd in vogelvlucht de geschiedenis verteld over de Molukse gemeenschap in Lunteren/Ede en de geschiedenis en de komst 70 jaar geleden van de Molukkers in 1951 in Nederland. Daarna maakten de studenten in de grote zaal kennis van de spelregels van het koersbalspel. Onder begeleiding van de ervaren leden van de koersbalgroep werd onderling een kleine competitie gespeeld. 
In de pauze werd onder het genot van koffie/thee en gebak het boek “Molukkers in beeld ” (Geschiedenis en portretten van Molukkers in Nederland)  aan alle studenten overhandigd. De gezellige ontmoeting werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. De coördinatie van de introductieweek is in handen van organisatie “Netwerk Dien je stad”. 

 Klik hier voor een foto-impressie van het bezoek.