Foto-impressie geslaagde 4e editie Molukse Dag op 14 augustus 2022 georganiseerd door Openlucht Museum in samenwerking met Stichting Ana Upu

Ondanks het warme weer waren heel veel bezoekers op zondag 14 augustus afgekomen op de Molukse Dag die het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem in samenwerking met Stichting Ana Upu uit Lunteren heeft georganiseerd. De modeshow van prachtige Molukse traditionele kleding gaf letterlijk en figuurlijk kleur aan het evenement. De productie en voorbereidingen van de modeshow was in handen van Tineke Lawalata, ondersteund in de organisatie door Juressa Ipsen, Fien Huliselan en Daniella Loppies . Hiervoor heel veel dank en natuurlijk ook aan de vele  vrijwilligers die een bijdrage leverden aan de modeshow.

Daarnaast  was er een mooi zangoptreden van Isaya Tumansery , een optreden op viool van Marjan Lelepary-Loppies en kon men muzikaal genieten van de band Sound of Njoy. De catering werd verzorgd door Willy’s2go uit Ede . Het optreden van Jessica Manuputty met op gitaar Nick Croes en als backing vocals Naomi Pariama en Daniella Loppies,  maakte het mooie culturele festijn compleet .

Hieronder ziet u foto’s van Rick Thenu Maluku Fotografie . We mochten van hem een aantal foto’s van het evenement plaatsen. Hiervoor veel dank. Van diverse mensen ontving de organisatie ook foto’s van het evenement.  We hebben hiervan een compilatie gemaakt. Terima kasih !!    Klik hier naar de foto’s.