Foto-impressie gezellig en sfeervol Kumpulan Ana Upu 18 augustus 2022

In een “uitverkocht huis” vond op donderdag 18 augustus de Kumpulan Ana Upu plaats. Het werd een  gezellig en sfeervol evenement. Op het programma stond een optreden van de Angklungorkest Perwarindo uit Wageningen en onze huisband Amboyna.

Perwarindo onder leiding van oom Henry Sahilatua bracht met de heldere klanken van de met bamboekokers gemaakte angklunginstrument prachtige nummers ten gehore zoals “Bengawan solo” en Blue Spanish eyes”. Ook christelijke liederen zoals “Welk een vriend is onze Jezus”en “Iring dikau” staan op hun repertoire. Gezien de enthousiaste reacties heeft het aanwezige publiek volop genoten.

De Molukse liedjes (lagu-lagu) en de Engelse evergreens van onze huisband Amboyna werkte aanstekelijk. 
De dansvloer werd regelmatig volop bezet. Vrijwilligers gingen rond met heerlijke Molukse snacks. De organisatie kon terugzien op een geslaagde ,gezellige en sfeervolle evenement.

De Kumpulan Ana Upu werd georganiseerd door de vrijwilligers van Huiskamer Tenang Senang.
Jeanne Hagenbeek (emping), Otji Lawalata (lemper/mini loempia), Bianca Latul (pittige driehoekjes) en Roy Sipasulta (bika Ambon/spekkoek) waren verantwoordelijk voor de heerlijke Molukse snacks.
Zoals altijd maken zij met hun bijdrage en net zoals de overige vrijwilligers met hun hand- en spandiensten het verschil. Heel veel dank !!!

Klik hier voor een foto-impressie.

Tot slot: De afgelopen 3 Kumpulans zijn mede mogelijk door een bijdrage van Stichting Brentano