Geweldig resultaat sponsorloop #Project Speeltuin Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren 30 september 2022

Berichtje namens Werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren:

Sinds begin dit jaar zijn we bezig om het totaalbedrag, van ongeveer €24.000,00, voor de vernieuwde speeltuin / ontmoetingsplek bij elkaar te krijgen.nDoor middel van subsidies van de Gemeente Ede, Stichting Idee in Uitvoering en de Postcode Loterij Buurtfonds en financiële bijdragen van (buurt)bewoners zijn wij al heel ver gekomen richting het streefbedrag. Om de laatste €5.329,- op te halen, organiseerden we, samen met Sportservice Ede, afgelopen vrijdag 30 september een sponsorloop.

 

 

Het was een geslaagde avond. Met 14 deelnemers is een totaalbedrag van €3495,80 opgehaald. Nogmaals dank aan alle deelnemers voor hun inzet en alle sponsors voor hun geweldige bedragen! Ook willen wij de overige sponsoren bedanken voor hun bijdrage: De Boomgaard Groente & Fruit speciaalzaak, Jumbo Zevenaar – Jan Heemskerk & Slachterij en landwinkel Visser BV! Maar ook de Ede Doet cheques doen het nog steeds heel goed. Deze blijven binnenstromen vanuit alle hoeken.

Hier zijn wij heel dankbaar voor, want dankzij deze cheques en het geweldige bedrag wat we hebben opgehaald met de sponsorloop kunnen wij u meedelen dat we het totaalbedrag hebben gehaald! Volgend (voor)jaar zal er een nieuwe speeltuin / ontmoetingsplek komen!

Aan een ieder die ons hierin heeft gesteund: NOGMAALS ONZE DANK!

Er zal tegen de tijd dat de speeltuin/ontmoetingsplek af is een grote opening komen. Houd onze socials in de gaten voor de ontwikkelingen. En omdat we de Ede Doet cheques altijd kunnen gebruiken, ontvangen wij ze nog steeds heel graag! Tot 22 oktober a.s. kunt u deze nog activeren. 

Klik hier voor een video-impressie van de sponsorloop.

 

Namens werkgroep Leefbaarheid Molukse Wijk Lunteren