Stephano Sabandar nieuwe penningmeester Stichting Ana Upu

Lunteren, 23 februari 2024

Mededeling aan:  Molukse gemeenschap in Lunteren/Ede & omstreken.         
                      

Als bestuur van Stichting Ana Upu zijn we verheugd dat Stephano Sabandar zich beschikbaar heeft gesteld als de nieuwe penningmeester van Stichting Ana Upu. 
We wensen hem succes in zijn nieuwe functie en zien uit naar een prettige samenwerking.                      Hieronder geeft Stephano zijn beweegredenen aan voor deze functie.

                       Met vriendelijke groet,

                       Bestuur Stichting Ana Upu   

 

                                        

Beste mensen,

Mijn naam is Stephano Sabandar. Ik ben 36 jaar en woon met mijn vrouw en 3 kinderen in Ede. Ik ga de functie van penningmeester bij Stichting Ana Upu vervullen.  Waarom deze functie bekleden?

Ik heb er zelf goed over nagedacht en met mijn dierbaren in mijn omgeving over gehad. Mijn eigen kijk hierop is , wie gaat het overnemen van de 2e generatie als die er niet meer zijn. Daardoor ben ik gaan beseffen om ons cultureel erfgoed te behouden en dat we als 3e generatie het moeten voortzetten voor de volgende generaties. 
Ik probeer met al mijn kennis en kunde het zo goed mogelijk te gaan doen. En krijg daar ook goede hulp bij van tante Fien Huliselan, die mij gaat inwerken voor deze functie.
Ze kan dan zelf te zijner tijd rustig aftreden als penningmeester

 

Selamat dan Amatoooo !!

Stephano Sabandar .