MANTELZORGTREFPUNT LUNTEREN 26 JULI

Elke vierde woensdag van de maand is er Mantelzorgtrefpunt Lunteren bij stichting Ana Upu. Een plaats waar er aandacht en erkenning is voor jou en hoe jij het mantelzorgen ervaart. Juist door de steun die je krijgt van andere (ex)mantelzorgers voel jij je begrepen, veilig en je kunt even ontspannen.

Eén van de onderwerpen waarover we praten is bijvoorbeeld de verantwoordelijkheid die je voelt voor de zorg voor de ander. Daardoor cijfer jij je weg. Het gevolg kan zijn dat je stapt in de valkuilen van: geen ‘nee’ kunnen zeggen, niet gemakkelijk los kunnen laten of je (te) veel zorgen maken..

Op woensdag 26 juli ben je vanaf 19.00 uur welkom. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. De toegang is gratis en je hoeft je niet vooraf aan te melden. De locatie is Ana Upu, Van de Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren.

ACTIVITEIT LUDIEKE SPEURTOCHT 24 JULI

Een moord? In teams ga je in en rondom het gebouw Ana Upu in teams op zoek naar de aanwijzingen om erachter te komen wie het heeft gedaan. Dat doe je aan de hand van een aantal raadsels, opdrachten en spelletjes.

Op maandag 24 juli kun je vanaf 19.00 binnenlopen. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

Mediterrane aardappelschotel

Andijviestamppot met spekjesPaella met kip

Opgave van maaltijden kan tot en met zaterdag 29 juli 12.00 uur.

Graag tot ziens bij Mantelzorgtrefpunt Lunteren of de activiteit