MAANDAG 4 SEPTEMBER CREATIEVE WORKSHOP BLAD MACRAMÉ

Macramé is een handwerktechniek, verwant aan kantklossen, die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze draden worden met de hand geknoopt. Het leuke van macramé is dat je veel verschillende dingen kunt maken. Wie kent niet de welbekende macramé plantenhanger niet uit de jaren ’70. Tijdens deze creatieve workshop maak je  zelf een hangende decoratie met de macramé knooptechniek. Het touw is uitgerafeld met een kam en bijgeknipt in de vorm van een blad.

Op maandag 4 september is deze creatieve workshop en deze duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Deze activiteit wordt gezamenlijk georganiseerd voor belangstellenden door de stichtingen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl. 

 

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron.
Je kunt kiezen uit:

 

Luxe zomerstamppot

Hollandse wokschotel

Bruine bonenschotel

 

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 3 september.

 

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.