Stuif Es In Ana Upu/Wandeling "Tegelroute Lunteren"

In 2010 ontstond vanuit een groep kunstenaars het idee om een speciale “Tegelroute Lunteren” te ontwikkelen. De wandeling tegelroute voert je langs de tegeltableaus en de geschiedenis van de plek waar het tegeltableau te zien is. Deze wandeling is op maandag 19 juni en duurt van 19.15 tot 21.00 uur.
Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen.

 

De start is vanaf stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren en gaat richting De Molenpol. Van daaruit gaan we een aantal tegels bekijken. Halverwege bij restaurant het Nieuwe Erf is er tijd om even uit te rusten met een kopje koffie/thee of ijsje. Let op Het Nieuwe Erf is geopend tot 20.00 uur. Het is ook mogelijk dat je op eigen gelegenheid naar Het Nieuwe Erf komt en een kopje koffie of thee meedrinkt. Daarna wordt de tegelroute nog een stukje verder vervolgd in de Dorpsstraat. De minder makkelijke lopers kunnen met de auto worden gebracht naar De Molenpol en weer teruggebracht naar Ana Upu!

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

  • * Luxe zomerstamppot met spekjes
  • * Groene aspergeschotel met kip
  • * Paella met kip

Opgave van maaltijden kan tot en met zaterdag 17 juni 12.00 uur.

Woensdagavond 21 juni is er voor belangstellenden weer vanaf 19.00 uur jeu de boules. Er zijn jeu de boulesballen bij de banen aan de Schaepmanstraat aanwezig. Mocht je niet weten waar de banen zijn, geef dan even een seintje.