MAANDAG 14 AUGUSTUS MUZIEKCAFÉ MET LIVEMUZIEK VAN HET DUO ROHA

Als afsluiter van de zomeractiviteiten is er een gezellig samenzijn met een muzikale optreden van  het duo RoHa. Je kunt luisteren naar of dansen op liedjes uit de gordel van Smaragd en Evergreens.

De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Deze zomeractiviteit wordt gezamenlijk georganiseerd voor belangstellenden door de stichtingen Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl.

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

Sperziebonenschotel met kip en aardappeltjes

Paella met kip

Andijviestamppot met spekjes

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 13 augustus.

Let op, vanaf 4 september starten de najaar activiteiten van de Activiteiten Stuif Es In 1x per 2 weken. Een programma volgt nog met onder andere de pub quiz en het spellencircuit waarbij het winnende team een prijs wint, lezing over gezond ouder worden en creatieve workshops.

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.