MAANDAG 16 SEPTEMBER PUBQUIZ

Zin in een leuke en gezellige avond waar je met een team de competitie aangaat met andere teams? Kom dan naar de Pubquiz. Een avondje je hersens kraken met weetjes, woordraadsels, aardrijkskunde, nostalgie, talen en cultuur en monumenten. 

 

Toets je kennis in teams van 3 tot 4 mensen en je gaat gezamenlijk de verschillende vragen beantwoorden. Kijk of het je lukt om op het juiste moment het juiste antwoord naar boven te halen of steek wat op van de informatie die je krijgt.

 De pubquizmaster leid je door de vragenrondes. Na elke ronde beoordeelt een jurylid de vragen, met op het laatst een winnend team. Deze pubquiz is op maandag 16 september en duurt van
19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen.

 De locatie is stichting Ana Upu,
Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. 

 


Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

Macaroni met geraspte kaas en tomaatjes

Luxe zomerstamppot met spekjes

Mediterane aardappelschotel

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 15 september. Let op, vanwege vakantie kun je de opgave voor de maaltijd sturen naar: info@ana-upu.nl

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.