MAANDAG 4 DECEMBER PUBQUIZ

Het is weer tijd voor de Pubquiz. Maak je borst maar nat voor een avondje hersens kraken met open vragen, ja en nee vragen en waar en niet waar vragen. Onderwerpen zoals algemene vragen, cultuur en geschiedenis, Nederland, aardrijkskunde en landen, monumenten, taalfouten en eten en drinken komen aan bod. In teams van 3 tot 4 mensen neem je het tegen elkaar op over deze verschillende onderwerpen en ga je vragen beantwoorden. Het draait om op het juiste moment het juiste antwoord weetjes uit je geheugen naar boven te halen. De pubquizmaster leid je door de vragenrondes. Na elke ronde beoordeelt een jurylid de vragen, met op het laatst een winnend team.

 Deze pubquiz is op maandag 4 december en duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen. De locatie is stichting Ana Upu, Van der Duyn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. 

 

Wil je vooraf mee eten, dan is dat mogelijk vanaf 18.15 uur. Geef jezelf dan op met je keuze en hoeveelheid (400 gram € 5,00, 450 gram € 5,50, 500 gram € 6,00, enz). Het is ook mogelijk om een maaltijd verpakt af te halen en zelf op te warmen in de magnetron. Je kunt kiezen uit:

 

Boerenkoolstamppot met worst

Spruitjesschotel (Spruiten, champignon/uitje, kleine aardappeltjes en stukjes kip in chilisaus)

Bietenstamppot met spekjes

 

Opgave van maaltijden kan tot en met zondag 3 december.

 

Graag tot ziens bij één van de activiteiten.