Ter introductie:
Jeanny Vreeswijk-Manusiwa is naast  Coordinator Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten, ook programmadirecteur van de Landelijke Stichting Molukse Ouderen (LSMO).

Zij is geen onbekende in Lunteren. Stichting Ana Upu heeft de afgelopen jaren als lid-organisatie van LSMO met haar samengewerkt bij diverse trainingen, activiteiten 
en projecten.  (Foto: 2015 Verhalentafel/Historie#21/Partycentrum Floor Lunteren)  

Tijd voor MAX

Te gast: Anne-Mei The, Jeanny Vreeswijk-Manusiwa, Savine Warmelink, Henkjan Smits en Sjaak de Gouw.

Anne-Mei The, Hoogleraar langdurige zorg en dementie, houdt ons op de hoogte van de stand van zaken in de verpleeghuizen en neemt telkens een andere gast mee. Deze week is dat Jeanny Vreeswijk-Manusiwa, Coördinator Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten. En Savine Warmelink treedt op. Haar nummer ‘Never Compare’ is NPO Radio 2 Topsong deze hele week. Maar het begon allemaal op 17 september op NPO Radio 5. Bij ons NPO Radio 5-dj Henkjan Smits. Duizenden medewerkers die werkzaam zijn in verpleeghuizen ontvangen vanaf maandag 4 januari een uitnodiging om zich binnenkort te laten vaccineren tegen het coronavirus. Directeur publieke gezondheid (GGD en GHOR Hollands Midden) Sjaak de Gouw praat ons bij. Volg hier  een korte samenvatting met Jeanny Vreeswijk-Manusiwa of ga naar   Uitzending gemist.