Reizende Tentoonstelling "In Twee Werelden " Gedeelde geschiedenis Molukkers en Nederlanders Stadspark Ede een succes !!

De Reizende Tentoonstelling “In Twee Werelden” over de Gedeelde geschiedenis van Molukkers en Nederlanders, blijkt naast veel bezoekers uit de regio en met name het bezoek van Edese middelbare scholieren van Het Streek, Het Marnix en Pallas Athene een succes !!
De tentoonstelling samengesteld in een aantal zeecontainers is tot zaterdag 24 juni bij het  Stadspark Ede (tegenover het gemeentehuis) nog te zien . Lees hier ook een verslag van de digitale magazine indebuurt.nl.

Aanstaande vrijdag 23 juni is van 12.00 uur – 15.30 uur een “Open Podium” met Molukse traditionals (lagu-lagu) met Patty Crawfurd en Rene Akihary.  Andere muzikanten kunnen zich ook spontaan aansluiten om een muzikale bijdrage te leveren. Neem dus je instrumenten mee.
We verwijzen u ook naar de toespraken en gedicht tijdens de opening op woensdag 14 juni op onze website van ds. Theo Pattinasarany (oud Lunteraan) en initiatiefnemer Rene Akihary, die op het aanwezige publiek indruk heeft gemaakt. Lees verder……..